Autopaikat

Autopaikat

As Oy Laajakummulla on tällä hetkellä 33 sähkötolppapaikkaa sekä 8 kylmäpaikkaa, joita vuokrataan asukkaille. Ne sijaitsevat  kiinteistölle tultaessa Borgströminkujan oikealla puolella olevalla parkkipaikalla. Sähköiskuvaaran takia lämpöpistejohtoa ei saa pitää sähkötolpassa, ellei se ole kiinni autossa.

Taloyhtiön vieraspaikat 4 kpl ovat rakennuksesta katsoen kolmannessa rivissä.  Ne on merkitty talvella 2018. Vieraspaikat on tarkoitettu taloyhtiömme asukkaiden vieraille.

Autopaikkojen vuokrauksessa noudatetaan seuraavia periaatteita:

  • Autopaikan vuokraamisesta sovitaan isännöitsijän kanssa.
  • Vuokraamme paikat ensisijaisesti vain talossa asuville osakkeenomistajille yksi (1) paikka per asunto. Vuokralaisella on oikeus autopaikkaan yhtiössä asuvien osakkaiden jälkeen.
  • Paikka vuokrataan vain rekisterissä olevan ajoneuvon säilytykseen.
  • Paikan edelleenvuokraus on kielletty. Asunto-osakekaupan yhteydessä ei voi siirtää paikan vuokrasopimusta uudelle omistajalle.
  • Autopaikkaa tarvitsevan tulee olla yhteydessä isännöitsijään, jolla on ajan tasalla oleva jonotuslista.
  • Autopaikan vaihtaminen vapaana olevaan paikkaan voi tapahtua vain jonotuslistan kautta. Autopaikkoja voi vaihtaa vuokraajien yhteisellä sopimuksella. Vaihdosta tulee ilmoittaa isännöitsijälle.

Moottoriajoneuvot piha-alueella

Pysäköinti piha-alueella on ehdottomasti kielletty. Huoltotielle tai piha-alueelle pysäköity ajoneuvo saattaa estää hälytysajoneuvon perille pääsyn. Lyhytaikainen ajoneuvon piha-alueella pitäminen (noin 15 min) henkilöiden ja tavaroiden  purkamista ja lastaamista varten on sallittua.