Autopaikat

Autopaikat

As Oy Laajakummulla on tällä hetkellä 29 sähkötolppapaikkaa, joita vuokrataan asukkaille. Ne sijaitsevat  kiinteistölle tultaessa Borgströminkujan oikealla puolella olevalla parkkipaikalla. Sähköiskuvaaran takia lämpöpistejohtoa ei saa pitää sähkötolpassa, ellei se ole kiinni autossa.

Taloyhtiön vieraspaikat ovat ennen varsinaisia sähkötolppapaikkoja, Ne merkitään tarkemmin kesällä 2017.

Autopaikkojen vuokrauksessa noudatetaan seuraavia periaatteita:

  • Autopaikan vuokraamisesta sovitaan isännöitsijän kanssa.
  • Vuokraamme paikat ensisijaisesti vain talossa asuville osakkeenomistajille yksi (1) paikka per asunto. Vuokralaisella on oikeus autopaikkaan yhtiössä asuvien osakkaiden jälkeen.
  • Paikka vuokrataan vain rekisterissä olevan ajoneuvon säilytykseen.
  • Paikan edelleenvuokraus on kielletty. Asunto-osakekaupan yhteydessä ei voi siirtää paikan vuokrasopimusta uudelle omistajalle.
  • Autopaikkaa tarvitsevan tulee olla yhteydessä isännöitsijään, jolla on ajan tasalla oleva jonotuslista.
  • Autopaikan vaihtaminen vapaana olevaan paikkaan voi tapahtua vain jonotuslistan kautta. Autopaikkoja voi vaihtaa vuokraajien yhteisellä sopimuksella. Vaihdosta tulee ilmoittaa isännöitsijälle.

Moottoriajoneuvot piha-alueella

Pysäköinti piha-alueella on ehdottomasti kielletty. Huoltotielle tai piha-alueelle pysäköity ajoneuvo saattaa estää hälytysajoneuvon perille pääsyn. Lyhytaikainen ajoneuvon piha-alueella pitäminen (noin 15 min) henkilöiden ja tavaroiden  purkamista ja lastaamista varten on sallittua.