Asumisilmapiiri

Asumisilmapiiri

Haluamme säilyttää yhtiömme rakennusten kunnon, pihamaan
ja leikkipaikan turvallisuuden, yhteisten tilojen ja piha-alueiden siisteyden ja yleisilmeen hyvänä. Tämän tavoitteen toteutumiseen vaikutamme me talon asukkaat itse, kukin omalla toiminnallamme.

Jokainen asukas vastaa itsensä ja vieraidensa osalta siitä, että pihalla ei ole paperi- yms. roskia, tupakan tumppeja eikä pulloja.

Yhteisen asumisviihtyvyyden varmistamiseksi jokainen asukas vastaa omalta osaltaan rappukäytävien ja muiden yhteisten tilojen siisteydestä

  • puhdistamalla kengät ja lemmikkieläinten tassut
  • korjaamalla esim. muuton ja remontin aikana rappuun tai pihaan tulleet roskat
  • puhdistamalla pesutuvassa pesukoneen pesuainelokero ja pesukoneen pinnat sekä lattia käytön jälkeen
  • huuhtelemalla saunan ja pesuhuoneen lattian oman vuoron lopuksi.

Kotieläimet

Kotieläimet on ulkoilutettava kytkettyinä. Huolehdithan lisäksi siitä, ettei lemmikkisi tee tarpeitaan yhtiön piha-alueella eikä tontilla. Lasten leikkikentällä kotieläinten ulkoiluttaminen ja oleskelu on täysin kiellettyä.

Pihan istutukset

Pihan pensas- ja kukkaistutukset ovat asukkaiden talkoilla laittamia. Niiden hoidosta  vastaavat puutarhatöistä innostuneet asukkaat oman aikansa ja voimiensa puitteissa.

Talkoot

Kaikki asukkaat ovat tervetulleita kerran, pari vuodessa järjestettäviin pihatalkoisiin. Talkoissa on mahdollisuus tutustua naapureihin ja vaikuttaa yhtiömme hyvään yleisilmeeseen ja asumisviihtyisyyteen.