Asukasinfo täydennysrakentamisesta

Asunto Oy Laajakummun asukkaat kutsutaan tiedotustilaisuuteen koskien mahdollista täydennysrakentamista tontillemme. Tilaisuus järjestetään Laajasalon opiston juhlasalissa, Kuukiventie 6, tiistaina 10.10.2017 kello 18 alkaen.

Rakennusliike Lapti Oy on esittänyt Asunto Oy Laajakummun hallitukselle alustavan suunnitelman uudisrakennuksesta nykyiselle parkkipaikallemme. Suunnitelma sisältää uudisrakennuksen lisäksi meille uudet autopaikat etupihallemme Koirasaarentien ja talomme väliin, osittain uuden pihakannen alle. Suunnitelma on nähtävillä tilaisuudessa.

Tilaisuuden kulku

  • Rakennusliike Lapti Oy:n edustaja Tuomas Lindfors esittelee suunnitelman.
  • Hallituksen puheenjohtaja Mikko Miettinen kertoo suunnitelman eduista ja haitoista taloyhtiöllemme.
  • Keskustelua ja kysymyksiä suunnitelmasta.

Suunnitelman hyväksyminen edellyttää yhtiökokouksen päätöstä. Mikäli yhtiökokous kannattaa suunnitelman edistämistä, tulee päätös tehdä lokakuun 2017 loppuun mennessä, jotta asia ehtii mukaan alueen uuden asemakaavan päätöksen tekoon. Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen tulee erikseen.

Laajasalon opistolla on pysäköintialue. Lähin bussipysäkki on Kuvernöörintiellä, rampin yläpäässä.

Tervetuloa!

Hallitus

PS. Tämä tiedote jaetaan myös postitse Asunto Oy Laajakummun osakkaille ja asukkaille.