Ikkunasuodattimien vaihto

Hallitus on tilannut kaikkiin asuntoihin uudet ikkunasuodattimet. Suodattimet on helppo asentaa itse tai tarvittaessa taloyhtiö järjestää siihen apua. Jos haluat apua ikkunasuodattimien vaihtamiseen, ota yhteys:  hallitus@laajakumpu.fi tai Timo Luotonen 0405503944

Suodattimia on jaettu suoraan asukkaille ja viime viikolla kerhohuoneen tupaantuliaisissa. Jos et ole vielä saanut suodattimia voit hakea suodattimet ja asennusohjeet taloyhtiön vanhasta kokoushuoneesta. Huoneeseen kuljetaan lastenvaunuvarastosta (sijaitsee C ja D rapun välissä). Suodattimet ovat 60 cm pitkät ja voivat rikkoontua jos ne laitetaan postiluukusta.

Suodattimia tarvitaan yhtä monta kuin asunnossa on huoneita (keittiössä ei ole suodatinta). Eli jos kyseessä on kolmio tarvitset kolme suodatinta jne.

Asennusohjeet:

Suodattimien vaihdon hankalin osuus on ikkunoiden avaaminen, molemmat ikkunat on avattava jotta suodattmien saa asennettua. (ritilän voi mahdollisesti saada pois myös ilman että avaa ulkoikkunan, jos ruuvaa pois ikkunassa olevan metallilevyn).

  • Nosta ikkunan alakarmissa oleva ritilä pois paikaltaan. IMG_6371IMG_6372
  • Poista vanha suodatin roskakoriin ja pyyhi sekä ritilä että kotelo kostealla.
  • Aseta ritilä ylösalas tasaiselle pinnalle ja aseta uusi suodatin ritilän pohjaan.IMG_6373 IMG_6374
  • Aseta ritilä takaisin paikoilleen.
  • IMG_6375
  • IMG_6376

Suodattimet on hyvä imuroida varovaisesti pari kertaa vuodessa. Suodatinta ei saa pestä veden alla.

Lämmityskauden alettua, muistathan työntää ikkunan yläpuolella olevan tuloilmaventiilin talviasentoon.

Hallitus