Piha kuntoon

Saamme jälleen pihamme omaan käyttöön, kun putkiremontti heinäkuussa päättyy. Asukkailta on tullut toiveita pihan kehittämisestä ja nyt siihen on hyvä tilaisuus.

Urakoitsija kunnostaa remontin aikana rikkoutuneet nurmikot ja poistaa vahingoittuneet norjanangervopensaat toukokuussa. Nyt on H-hetki antaa taloyhtiön toiveet talon edustan parantamiseksi.

Hallitus ehdottaa, että nykyiset rappujen edessä olevat pensaat korvataan uusilla matalammilla kasveilla ja perennapenkeillä. Nykyiset pensaat ovat osoittautuneet vaikeasti hoidettaviksi ja ne vievät pihalta paljon valoa ja avaruutta.

Lisäksi on esitetty toiveita saada pihalle oleskelutilaa, istuinryhmä ja grillauspaikka. Sopivan paikan löytäminen näihin tarkoituksiin on ollut haasteellista osin tonttimme muodon, osin sijainnin takia. Pihan länsipääty ja leikkipaikka ovat iltaisin aurinkoisia, mutta ne soveltuvat muuten huonosti tähän tarkoitukseen, koska alueella on paljon läpikulkua. Leikkipiha on jo nyt varsin aktiivisesti muiden kuin talon asukkaiden käytössä.

Hallitus on tutkinut eri vaihtoehtoja ja ehdottaa, että oleskelualue istuinryhmineen sijoitetaan pihan keskelle, C rapun edessä olevien portaiden viereen niin, että laajennetaan nykyistä tasaista aluetta rinteeseen päin. Tällöin alue ei olisi  läpikulkualueella.

Hallitus toivoo osakkailta pikaisesti mielipiteitä ehdotuksiin sekä rakentavia ideoita, jotka voidaan viikolla 20 toimittaa urakoitsijalle pihamme kunnostamiseksi tai jotka voidaan myöhemmin kustannustehokkaasti itse toteuttaa.

Hallitus

Palautteet ja yhteydenotot: Postilaatikkoon E rapun ulkopuolella : E 49 Alanen-Holmberg tai sähköpostilla hallitus@laajakumpu.fi tai puhelimitse:

Tarja Alanen-Holmberg o4o 546 84 48

Anja Talasmo 0500 507 793

Tommy Lindertz 040 508 23 94