Koirasaarentien räjäytystyöt aiheuttaneet halkeamia

Kaupungin räjäytystyöt Koirasaarentiellä ovat aiheuttaneet joihinkin asuntoihin seinien halkeamia. Hallitus kehottaa osakkaita tarkistamaan seiniensä kunnon ja ilmoittamaan isännöitsijälle mahdolliset vauriot.

Hallitus haluaa lisäksi muistuttaa osakkaita tekemään aina kunnossapito-/remontti-ilmoitukset isännöitsijälle, jos osakas tekee tai teettää asuntoonsa omia remontteja putkiremontin lisäksi. Isännöitsijä toimittaa pyynnöstä lupalomakkeet.

Lämmitysverkon virtauspaineita tullaan vielä säätämään. Oikea paine saadaan säädettyä kun ulkolämpötila laskee kunnolla pakkasen puolelle.

Ilmanvaihdossa voi olla A ja B rapussa häiriöitä. Ilmanvaihto pitäisi olla kunnossa taas kun remontit kaikissa A ja B rapun asunnoissa ovat valmiit. Myös ilmanvaihtoa tullaan säätämään vielä uudestaan putkiremontin aikana.

 

Hallitus