Yhtiökokous päätti remontoida taloyhtiön omistaman kaksion

Taloyhtiön 18.11.2014 pidetyssä yhtiökokouksessa päätettiin hyväksyä hallituksen esitys remontoida taloyhtiön omistama kaksio. Putkiremontin yhteydessä uusitaan asunnon alkuperäinen keittiö. Asunnon muut pinnat remontoidaan sopivana ajankohtana putkiremontin valmistuttua. Remontti rahoitetaan putkiremontin budjetista.

Vuonna 2015 taloyhtiön hallituksessa toimivat Tommy Lindertz, Anja Talasmo, Tarja Alanen-Holmberg, Mikko Miettinen, Mikael Nordberg sekä varajäsenet Ilkka Immonen ja Joni Ruuth.

Yhtiökokous hyväksyi hallituksen esittämän budjetin. Muutoksia tulee vesimaksuun joka vuonna 2015 on 13,15 euroa/henkilö/kk (vuonna 2014 12 euroa/henkilö/kk). LVIS-saneerauksen lainanhoitovastike laskee ja on vuonna 2015 3 euroa/m2 (3,04 euroa/m2 vuonna 2014).

 

Kokouksessa keskusteltiin mm. pihan valaistuksesta. Piha on nyt poikkeuksellisen pimeä pihalla olevien konttien takia. Pihan valaistus tullaan remontin yhteydessä uusimaan keväällä niin, että valaisimiin asennetaan uudet voimakkaammat valonlähteet. Tämän jälkeen arvioidaan tarvitaanko pihalle lisävalaistusta.

Kokouksessa keskusteltiin myös puiden kaadosta. Lähipäivinä kaadetaan kolme isoa huonokuntoista puuta leikkipihan Koirasaarentien puoleisesta osasta. Asukkaat toivoivat myös että pihalle roikkuvat pihlajat poistettaisiin esim. talkoiden yhteydessä.

Yhtiökokouksessa keskusteltiin myös taloyhtiön omistaman asunnon tarpeellisuudesta. Asunnon myynti herätti mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Hallitus kiittää kaikkia yhtiökokoukseen osallistuneita!