Putkiremontti alkanut : Teleliikenne, saunatilat ja pesutupa

Putkiremontti on käynnistynyt aikataulun mukaisesti ja työ on alkanut A rapusta. Hallitus toivoo että osakkaat ja asukkaat seuraavat urakoitsijan tiedotteita ilmoitustauluilla tai lukevat tiedotteet urakoitsijan sivuilta osoitteessa  http://asukasinfo.emctalotekniikka.fi/login.php . Pyytäkää salasana hallitukselta jos tarvitsette sitä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallitus@laajakumpu.fi

Urakoitsijalla on käytössä viikkotiedotteet jotka ilmestyvät maanantaisin. Viime viikolla urakotsija tiedotti että internet-, tv-, sekä puhelinyhteydet saattavat remontin aikana katketa koko talosta. On siis olemassa riski että näin käy mutta todennäköisyys on pieni. Urakoitsija haluaa kuitenkin varoittaa tästä riskistä jotta asukkaat voivat varautua. Tämä tieto voi olla tärkeä esimerkiksi jos puhelinyhteys on turvallisuuteen liittyvä asia.

Saunavuorot ovat toistaiseksi keskeytetty. Pesutilat ovat varattu asukkaille mahdollisten vesikatkojen takia. Osakkaat voivat jättää saunavuoronsa maksamatta lokakuusta alkaen.

Pesutupa on toistaiseksi normaalissa käytössä. Urakoitsija ilmoittaa pesutupan käytön päättymisestä kaksi viikkoa ennenkuin työt alkavat pesutuvassa.

Hallitus