Mihin tavarat putkiremontin tieltä?

LVIS-remontin lähestyessä meitä monia jo mietityttää, mihin saamme tavarat suojaan ja turvaan. Helsingissä on onneksi lukuisia tilapäistä säilytystilaa tarjoavia yrityksiä ja moni niistä on lähellä meitä laajasalolaisia:   http://www.pelicanselfstorage.fi Herttoniemessä, Vallilassa, Lauttasaaressa, Malmilla;  http://www.cityvarasto.fi Herttoniemessä, Vuosaaressa, Käpylässä, Pitäjänmäellä, Töölössä;  www.omavarasto.fi Lauttasaaressa, Ruoholahdessa ja Töölössä. http://www.varavarasto.fi Kalliossa ja Pasilassa sekä http://www.kotivarasto.fi Malmilla.

Tarkista omalta vakuutusyhtiöltäsi, millä ehdoin ja mihin summaan asti omaisuutesi on vakuutettu tilapäisen säilytyksen aikana ja täydennä sitä tarvittaessa. Lisäksi voit kysyä varastopalvelujen tarjoamista muista vakuutusratkaisuista.

Esimerkki Herttoniemestä

Herttoniemessä, Hitsaajankatu 8:ssa sijaitsevan Pelican Self Storagessa on säilytystiloja monta kokoa, neliönmuotoisia tai pitkulaisia. Pienin on 1 m2 ja suurin 16 m2.  Tilat ovat lukittuja, siistejä, kuivia ja lämpimiä. Varastossa on hälytysjärjestelmä ja ympärivuorokautinen kameravalvonta. Varastoihin pääsee vain henkilökohtaisella ovikoodilla aamusta iltaan. Vähimmäisvuokrausaika on 1 kuukausi. Tavarat puretaan autosta tai trailerista katetulla lastausalueella.

Jos arvioitu varastointiaika on jo nyt tiedossa muutaman päivän tarkkuudella, kannattaa varata säilytystila ennen toukokuun 2014 loppua, vaikka tarve olisi vasta loppuvuonna tai keväällä 2015. Tällöin saa 50 % alennuksen kuukausimaksusta.

Säilytystilan hintoja:

Varastotilan koko hinta/kk, 50 % alennus normaalihinta/kk
2 m2 57 e 97 e
3 m2 78 e 130 e
4 m2 89,50 153 e
5 m2 99 e 172 e

Tavaroiden kuljettamista helpottavat hissit ja lainattavat kuljetuskärryt. Lisäksi Pelican Self Storagesta voi hankkia pakkaustarvikkeita, esimerkiksi:

 • kestäviä ja vahvoja pahvisia päällekkäin pinottavia säilytyslaatikoita, mm. kirjoille ja astioille. Laatikoita on 3 eri kokoa. 10 kpl haluamiasi kokoja maksaa 29 e.
 • Sohvan ja sängyn suojia – varastokomeron varaajalle -20%
 • Kuplamuovia, teippiä, astiapaperia ym. – varastokomeron varaajalle -20%

Tarkemmat tiedot hintoineen löytyvät yrityksen sivuilta http://www.pelicanselfstorage.fi  Lisätietoja antavat Markus Kouki ja Meiju Mäki, puh. 020 7007 715. He myös auttavat tavaroidesi siirron suunnittelussa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Sähköposti: herttoniemi@tilaakaikelle.fi

Miten kuljetus hoituu?

Ainakin Pelican Self Storageen voi viedä tavarat vaikka useammassa erissä omalla tai vuokratulla autolla. Lisäksi he lainaavat maksutta käyttöön traileria.

Muuttoapua, mm.   www.opiskelijamuutot.fi; www.pakujakuski.com; www.niemi.fi

Hallitus

3 thoughts on “Mihin tavarat putkiremontin tieltä?

 1. Hei,

  osa osakkaista joutuu tyhjentämään koko kellarivarastonsa putkitöiden vuoksi. Tulee näiden varastoiden tavaroille kontit pihalle taloyhtiön puolesta?

  • Urakoitsijalta tulee tiedote tähän littyen pian. Odotellaan tuota tiedotetta ja katsotaan tarvitaanko tämän jälkeen vielä taloyhtiön puolesta tehdä täsmennyksiä.

   Terv.
   Tommy Lindertz

Kommentointi on suljettu.