Muistutus: Yhtiökokous keskiviikkona 19.3.2014 kello 18:00

Asunto Oy Laajakummun kevätyhtiökokous pitdetään keskiviikkona maaliskuun 19. päivänä 2014 kello 18:00 alkaen Asunto Oy Säästösalon K-portaan viereisessä kerhohuoneessa osoitteessa Borgströminkuja 4, 00840 HELSINKI.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 §:ssä kevätyhtiökokoukselle määrätyt asiat, hallituksen kunnossapitoselvitys sekä selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista korjauksista. Kokousasiakirjat ovat nähtävänä Isännöinti Jokela Oy:n toimistolla osoitteessa: Svanströmintie 18 A, 00840 HELSINKI arkisin 9:00-16:00.

Lisäksi kokouksessa käsitellään hallituksen esitykset LVIS-saneeraukseen ryhtymisestä, valtuutetaan hallitus nostmaan lainaa LVIS-saneerausta varten, valtuutetaan hallitus hakemaan kiinnityksiä lainaa varten sekä päätetään pääomavastikkeesta.

Taloyhtiön kaikki asukkaat voivat osallistua kokoukseen niiltä osin kuin kokouksessa käsitellään LVIS-saneerausta.

Hallitus