Yhtiökokouksen päätökset 4.12.2013

Kiitokset kaikille, jotka osallistuivat eiliseen yhtiökokoukseen. Hallitus haluaa kiittää osakkaita saamastaan luottamuksesta ja heidän positiivisesta palautteestaan. Monet osakkaat käyttivät tilaisuuden hyväkseen ja kiittivät talon huoltotoimea, talonmies Timo Luotosta ja hänen vaimoaan Tiina Luotosta heidän tekemästään hyvästä työstä.  Monet halusivat nostaa esiin Timon ja Tiinan hyvän palvelun laadun, avuliaisuuden ja ystävällisen käytöksen. Myös hallitus haluaa kiittää Timoa, Tiinaa ja isännöitsijä Erkki Jokelaa hyvästä työstä.

Kokouksessa päätettiin hyväksyä hallitusten esitykset ensi vuoden talousarvioiksi ja uuden traktorin hankkimisesta. Hallituksen määrä (5+2) pysyy ennallaan ja heidän kokouspalkkiot jäävät myös samalle tasolle kuin tänä vuonna. Hallitukseen valittiin Tarja Alanen-Holmberg, Tommy Lindertz, Mikko Miettinen, Mikael Nordberg ja  Anja Talasmo. Varajäsenet  Rolf Bergman ja Ilkka Immonen jatkavat tehtävissään.

Hallitus toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää!

Hallitus