Päivä paloasemalla 23.11.2013 ja PALOVAROITINPÄIVÄ Sunnuntaina 1.12.2013

Kiitokset kaikille jotka eilen osallistuivat pelastussuunnitelmainfoon! Tulipalon nopea sammutus on paras tapa minimoida vahingot ja silloin olisi tärkeätä että kaikki asukkaat osaavat tarvittaessa käyttää talon kellareihin asennettuja palosammuttimia. Nyt on oiva tilaisuus oppia tulipalonsammutusta valtakunnallisella Päivä paloasemalla tapahtumassa:

Päivä Paloasemalla avaa valtakunnallisen Paloturvallisuusviikon koko perheen tapahtumalla. Tule oppimaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja hauskojen tehtävärastien avulla ja tutustumaan palokunnan toimintaan. Päivää Paloasemalla vietetään lauantaina 23.11. yli 280 paloasemalla ympäri Suomen. Lisätietoja: http://www.paloturvallisuusviikko.fi/fi/paiva-paloasemalla

Lähin paloasema jossa vietetään Päivää Paloasemalla sijaitsee Marjaniemessä:

Marjaniemen VPK

klo 10-14

Palopirtintie 6

00930 Helsinki

www.marjaniemenvpk.fi

Pohjoismaissa vietetään yhteistä Pohjolassa Piippaa -palovaroitinpäivää vuosittain 1.12. Tavoitteena on herättää keskustelua paloturvallisuudesta ja innostaa ihmisiä ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta omasta paloturvallisuudestaan. Vain toimiva palovaroitin pelastaa ihmishenkiä. Tutustu aiheeseen täällä: http://www.paloturvallisuusviikko.fi/fi/palovaroitinpaiva/