Tervetuloa putkiremontin asukasinfoon 26.11.2013, HUOM: kokouspaikka muuttunut!

Osakkaille on jaettu kutsut LVIS-saneerauksen asukasinfoon, huomioittehan että kokouspaikka on eri kuin mitä ennakkoilmoituksessa alun perin ilmoitettiin. Kutsun liitteenä jaettiin tiedote Osakkaan vaikutusmahdollisuudet LVIS-peruskorjauksessa .  

Kutsu LVIS-saneerauksen asukasinfoon

Asunto Oy Laajakummun LVIS-saneerauksen toteutussuunnitelmat ovat valmistumassa. Taloyhtiön osakkaat ja asukkaat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi asukasinfoon, joka pidetään

tiistaina 26.11.2013 kello 18:00 -20.00 Palvelukoti Sofiassa, Kuvernöörintie 14, Laajasalo (bussi 84).

Putkiremontin suunnittelu on edennyt syksyn aikana hyvin ja piirustukset ja muut suunnitelma-asiakirjat ovat pääosin valmiina.

Asukastilaisuudessa suunnittelijat esittelevät

  • LVIS-saneerauksen toteutussuunnitelmaa, jossa on kuvaukset rakennus- ja LVIS-teknisistä töistä, toteutettavista putkireiteistä, sähkö- sekä laajakaista ja antennijärjestelmistä.
  • yhteisiin tiloihin tulevia uudistuksia.
  • suunnitteluryhmän valitsemia perusratkaisuja, parhaiksi katsomiaan  kalustejärjestelyjä, peruskalusteita ja laatoituksia.

Lisäksi kerrotaan

  • osakkaiden vaikutusmahdollisuuksista materiaaleihin, kalusteisiin yms. Nähtävillä on mm. laattamalleja. Katso kutsun liite asukkaan vaikutusmahdollisuuksista.
  • seuraavien vaiheiden alustavaa aikataulua.

Naapuritaloyhtiön osakas Marjo Lapatto kertoo kokemuksiaan oman taloyhtiönsä juuri valmistuneesta LVIS-remontista.

Toivomme, että mahdollisimman moni osakas ja asukas osallistuu infoon.

Asunto Oy Laajakumpu

LVIS-saneerauksen projektiryhmä