Pelastussuunnitelmainfo 21.11.2013 kello 18:00

Asukkaille on eilen jaettu pelastussuunnitelman lyhennelmä ja kutsu pelastussuunnitelmainfoon. Infotilaisuus pidetään 21.11.2013 kello 18 Säästösalo taloyhtiön kokoushuoneessa, Borgströminkuja 4 . Pelastussuunnitelman esittelee taloyhtiömme turvallisuusvastaava Ilkka Immonen, joka kertoo laajemmin pelastussuunnitelman sisällöstä ja tarkoituksesta.

Hallitus toivoo, että asukkaat lukevat pelastussuunnitelman lyhennelmän ja säilyttävät sitä asunnossa.

Uudessa pelastussuunnitelmassa korostuu asukkaiden ja pelastushenkilöstön vuorovaikutus. Asukkaat itse ovat parhaita huomaamaan asuinympäristömme vaaratekijät, joten on tärkeätä että kaikki taloyhtiön asukkaat ovat aktiivisesti mukana kehittämässä pelastussuunnitelmaa. Asukkaita kannustetaan ilmoittamaan turvallisuushenkilöstölle havaitsemiaan vaaratilanteita tai puutteita pelastussuunnitelmassa tai turvallisuudessa heti. Hallitus kirjaa kaikki ilmoitukset ja käsittelee ne turvallisuushenkilöstön kanssa. Pelastussuunnitelma päivitetään ilmoitusten perusteella tarvittaessa vuosittain.

Asukkaat voivat kirjata pelastussuunnitelman puutteita tai kehitysehdotuksia pelastussuunitelman viimeiselle sivulle ja palauttaa lastenvaunuvaraston postilaatikkoon tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen hallitus@laajakumpu.fi. 

Hallitus toivottaa kaikki asukkaat tervetulleiksi infotilaisuuteen kuuntelemaan ja keskustelemaan taloyhtiömme turvallisuudesta!

Hallituksen puolesta,

Tommy Lindertz

Asunto Oy Laajakummun turvallisuusorganisaation yhteystiedot

Tehtävä Henkilö Puhelin
Turvallisuusvastaava Ilkka Immonen 040-9000 211
Talonmies / Kiinteistöhuolto Timo Luotonen 040-5503 944
Hallituksen puheenjohtaja Tommy Lindertz 040-5082 394
Isännöitsijä Erkki Jokela 0400-412 808
Väestösuojanhoitaja suoja 1 Ville Rousu 050-5287 698
Väestösuojanhoitaja suoja 2 Jouni Herranen 050-4871651
Sammutus- ja pelastustoimintaa
helpottavista laitteista vastaava Talonmies Timo Luotonen 040-5503 944