Hallituksen ajankohtaistiedote

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa ei ehditty käsitellä muita kuin purkiremonttiin liittyviä asioita. Tässä lyhyt tilannekatsaus ajankohtaisista asioista.

Kellaritiloihin asennetaan palosammuttimet

Kellaritiloihin asennetaan palosammuttimet 30.5.2013. Sammuttimia tulee useita ja ne sijoitetaan ulko-ovien läheisyyteen. Kerromme sammuttimien tarkemman sijainnin, kun ne ovat paikoillaan.

Pelastussuunnitelma valmistuu kesäkuun aikana

Luvattu pelastussuunnitelma valmistuu kesäkuun aikana. Turvallisuuspäällikkömme Ilkka Immonen viimeistelee pelastussuunnitelman koulujen päätyttyä. Uuden pelastussuunnitelman tavoitteena on kehittää ”riskien tunnistamista, tapaturmien ja onnettomuuksien ehkäisyä ja varautumista onnettomuuksiin ja niissä toimimiseen” http://www.spek.fi/Suomeksi/Varautuminen-ja-vss/Pelastussuunnitelma

Hiekkalaatikon hiekat vaihdettu

Asukkaiden aloitteesta leikkipaikan hiekkalaatikon hiekat on vaihdettu. Hiekat pitää vaihtaa hygieniasyistä vähintään muutaman vuoden välein. Talonmies poisti hiekkalaatikon vanhat hiekat ja täytti sillä parkkipaikan talven aikana muodostuneita epätasauksia.

Parkkipaikan uusista lämpötolpista pyydetään tarjous

Sähköliike on tarkistanut parkkipaikan sähkökaapelin kestävyyden. Kaapeli kestää vielä kahden tai kolmen lämpötolpan asentamisen. Taloyhtiön käyttöön saadaan enintään kuusi uutta tolppapaikkaa. Tolppien sijaintipaikkaa vielä tutkitaan. Sijaintiin vaikuttavat mm. parkkipaikan talvihuollon tarpeet

Kellarissa havaittu jälkiä hiiristä

Yhden osakkaan kellarivarastosta oli löytynyt jälkiä hiiristä. Talonmies on asentanut kellariin hiirenloukkuja. Lisähavainnoista voi ilmoittaa hallitukselle tai isännöitsijälle.

Hallitus toivottaa kaikille oikein mukavaa alkavaa kesää!
Hallituksen puolesta,
Tommy Lindertz