Osakaskyselyn palautus perjantaina 8.3.2013

Osakaskyselyt on lähetetty osakkaille viime viikolla ja kyselyt tulisi palauttaa viimeistään perjantaina 8.3.2013. Jos olet osakas mutta et asu Laajakummun taloyhtiössä osakaskysely on lähetetty sinulle postitse siihen osoitteseen joka on taloyhtiön tiedossa. Jos et kuitenkaan ole saanut osakaskyselyä otathan heti yhteyttä hallitukseen hallitus@laajakumpu.fi

Hallitus toivoo että kaikki osakkaat täyttäisivät kyselyn jotta saisimme mahdollisimman kattavat tiedot taloyhtiön remonttitarpeesta.

Osakaskyselyn tuloksia hyödynnetään hankesuunnittelussa ja sillä kartoitetaan ensisijaisesti kylpyhuoneiden kuntoa ja sähköjärjestelmän kuntoa. Osakkaat pääsevät myöhemmässä vaiheessa vaikuttamaan lähemmin oman asuntonsa yksityiskohtiin kun siirrymme remontissa itse suunnitteluvaiheeseen.

Tommy Lindertz