Lumen poiskuljetus keskiviikkona 13.2.2013

Taloyhtiön tontilta tullaan hakemaan pois lunta huomenna keskiviikkona 13.2.2013. Mahdollisuuksien mukaan olisi hyvä sirtää autot pois parkkipaikan alakentän ”vieraspaikoilta”, ei koske tolppapaikkoja.

Tommy Lindertz

2 thoughts on “Lumen poiskuljetus keskiviikkona 13.2.2013

  1. Hei!

    Toivon edelleen että tällaiset viestit laitetaan rappujen ilmoitustaululle, sillä vaikka käyn netissä ja omistan työsähköpostin ei yllä oleva viesti tavoittanut minua kun pihalla suullisesti. Talon yhtiötä koskevat asiat siis toivon edelleen ilmoitustaululle, kiitos:
    Merja Jokiaho

  2. Hei Merja ja kiitos viestistäsi. Palautteesi on aiheellinen, pahoittelen lyhyttä varoitusaikaa. Sain tiedon aikataulusta vasta edellisenä päivänä ja ilmoitus tuli sen takia niin lyhyellä varoitusajalla. Jatkossa tällaiset asiat pitää suunnitella sen verran ajoissa että ehdimme tiedottaa järkevällä aikataululla. Saimme kuitenkin useita paikkoja takaisin käyttöömme joten tilanne helpottui toivottavasti tämän osalta.

    Ystävällisesti,
    Tommy Lindertz

Kommentointi on suljettu.