Rauhallista joulua!

Rauhallista Joulua!

Hallitus toivottaa kaikille asukkaille ja osakkaille rauhallista joulua!

Joulusauna

Perinteinen joulusauna on taas lämpimänä jouluaattona naisille kello 12-14 ja miehille kello 14-16. Saunassa on koekäytössä uusi nousujakkara jonka avulla pitäisi olla helpompi nousta lauteille. Haettua kolmiportaista jakkaraa ei ollut saatavilla mutta jatkamme etsimistä.

Talonmies lomailee

Talonmiehemme on lomalla 22.12.2012-2.1.2013. Talonmiehen sijaisena toimii Kiinteistöhuolto T. Mykkäen Oy. Kiinteistöhuollon päivystäjän tavoittaa numerosta 0400-431 808.

Virhe kotisivuilla, väestönsuojat 

Asukas huomautti että tietomme väestönsuojien sijainnista olivat kotisivuillamme väärät. Väestönsuojia on kaksi ja ne sijaitsevat B portaan ja D portaiden vieressä. Sisäänkäynnit siis B ja C portaan välissä sekä D ja E portaan välissä. Tiedot on nyt korjattu.

Hallitus toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua!

Tommy Lindertz