Taloyhtiölle omat kotisivut

Hyvä taloyhtiömme osakas/asukas!

As Oy Laajakummun hallitus tehostaa viestintää osakkaille ja asukkaille ottamalla käyttöön taloyhtiön omat kotisivut. Kotisivut täydentävät nykyistä tiedottamista ja samalla nopeuttavat viestintää erityisesti tulevan putkiremontin eri vaiheissa. Taloyhtiön viralliset tiedotteet kuten esimerkiksi kokouskutsut toimitetaan edelleen osakkaille asuntojen postiluukuista. Kotisivut toimivat myös mobiiliversiona. Kehitämme kotisivuja tilanteiden ja tarpeiden mukaan.

Laajakummun asukkaana voit itse päättää, kuinka usein käyt taloyhtiön sivuilla. Kun syötät sähköpostiosoitteesi etusivun oikeassa alalaidassa olevaan kenttään, saat sähköpostiisi ilmoituksen uusista päivityksistä. Kotisivuilla voit esittää kysymyksiä tai kommentoida sivujen sisältöä. Lisäksi voit lähettää terveisiä hallitukselle sähköpostiosoitteeseen hallitus@laajakumpu.fi.

Toivomme, että asukkaat ja osakkaat lähettävät hallitukselle oman sähköpostiosoitteensa, johon voimme lähettää mahdollisia kiireellisiä viestejä. Jos et ole saanut taloyhtiön hallitukselta sähköpostiviestiä viime aikoina, hallituksella ei vielä ole sähköpostiosoitettasi.

Ystävällisesti,

As Oy Laajakummun Hallitus hallitus@laajakumpu.fi